Válassza a TEMPOT - Válasszon MINKET

    

 

Pénztárunk 1996. december 12. óta részese az Egészségpénztári piacnak. Örömünkre szolgál, hogy taglétszámunk azóta is folyamatosan bővül. Jelenleg is a szolgáltatásinkat igénybe vevő tagjaink és kedvezményezetteik száma közel eléri a 140.000 főt. Ezáltal büszkén mondhatjuk, hogy működésünk során az egyik legdinamikusabban fejlődő Pénztárrá váltunk. Kiváló befektetéseinknek köszönhetően negyedévente kimagasló, kamatadó és EHO mentes hozamot írunk jóvá, mely elkölthetővé válik az egyéni egészségszámlán.  Az egyéni és támogatói adomány befizetés után 20% adókedvezmény is érvényesíthető. A NAV-tól visszaérkezett adókedvezményből, nem kerül levonásra semmilyen költség, az összeg teljes egészében felhasználhatóvá válik. Mindezeket figyelembe véve akár éves szinten több mint 150.000 forinttal is növelheti számlájának összegét így újabb felhasználható összeghez juthat. Több, mint 15.000 elfogadóhellyel rendelkezünk melyek közül sokan rendszeres kedvezményeket és egyedi ajánlatokat biztosítanak kizárólag Pénztárunk tagjai és kedvezményezettei részére. Ezáltal is tovább növelheti egészségpénztári megtakarításainak értékét.

 

Válsszon MINKET, mert

Az egészség egy olyan terület, melyre mindenki fordít és fordítania kell az év során kisebb-nagyobb összeget. Váratlan kiadások pedig mindig jöhetnek, így ezért is fontos az egészségügyi tartalékképzés, megtakarítás. 

A belépés nem bonyolult, hiszen csak egy oldalas nyomtatványt kell kitölteni 

Egészségpénztári számláján lévő fel nem használt összeg nem jár le, örökölhető, és  nincs számlavezetési sem egyéb rejtett költség 

Egészségkártya biztosítása, mely elvesztése esetén mivel a kártya PIN kóddal védett csak egy kártyát és nem értéket veszít, valamint társkártya igénylésre is lehetőség van, így Ön határozhatja meg, hogy ki használhassa még egyéni egészségszámláját.  Plasztik kártyáról lévén szó nehezen rongálódik, nem szakad el, használatával annyit fizet- amennyit költ

Évi 240.000 Ft-os munkáltatói és egyéni összbefizetés elérése után a további befizetett összeget mindössze 3% a levonás terheli

Személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk központi irodánkban, illetve kihelyezett telephelyeinken

Telefonon ügyfélszolgálatunk munkanapokon hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8:00-16:30 között, szerdánként pedig 8:00-20:00 között áll rendelkezésére.

Ingyenes szolgáltatásaink igénybevételi lehetőségének biztosítása, visszahívás kérése e-mailen, skype elérhetőség, e-mail elérhetőség megadásával egészségszámlájának folyamatos nyomon követése, illetve havi rendszerességgel megrendezett Egészség klubunkon való részvétel, életvezetési tanácsadás, kommunikáció és konfliktuskezelés, stressz csökkentés, időgazdálkodás témakörökben tudnak elsajátítani praktikákat szakértőnk segítségével

Új, egyedülálló szintén teljesen ingyenesen igénybe vehető 24 órás, azaz éjjel-nappal hívható Tempo Doktor szolgáltatásunkat. A szolgáltatás célja, hogy Önnek még szélesebb körben tudjunk segíteni az egészséges és nyugodt élet felé vezető úton. Mindezt azzal is támogatjuk, hogy egyedi telefonvonal biztosítja minden beérkező hívás felsőfokú egészségügyi végzettséggel rendelkező, vagyis szakemberhez történő eljutását és a mihamarabbi segítségnyújtást. 

Gyors  ügyintézési folyamat, hiszen online rendszerünknek köszönhetően a befizetéseit már a beérkezést követő munkanapon használhatja, és készpénzes számlái kifizetése a beérkezéstől számított 5 munkanapon belül megtörténik, időbeli korlátozás nélkül. A számlák kifizetése minden esetben a kifizetéskori hatályos törvényi feltételeknek megfelelő.

Kényelmi szolgáltatásként és a könnyebb ügymenet érdekében dokumetumaink a Dokumentumtárban is elérhetők és .pdf formátumban is kitölthetők. 

 

Néhány példa, hogy a gyógyszereken kívül mire használhatja még egészségpénztári számláján lévő összeget

 • Baba és csecsemőápolási termékek
 • Szemüvegkészítés
 • Táppénzkiegészítés
 • Gluténmentes élelmiszerek 
 • Fogamzásgátló eszközök 
 • Gyógymatrac
 • Lábbelik
 • Orvostechnikai eszközök
 • OEP által finanszírozott részben vagy nem finanszírozott egészségügyi szolgáltatások

Bővebb az elszámolhatósággal kapcsolatos tájékoztatást ide kattintva olvashat.

 

Csatlakozzon Ön is megbecsült és elismert tagjaink köréhez! 

Válasszon minket az egészségesebb, ezáltal pedig nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet, saját és családja jövőjére gondolva!

Kérdés, egyeztetés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

telefon: + 36 1 463-4603

fax:       + 36 1 463-4604

e-mail: egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu

visszahívás kérése: visszahivas@egeszsegpenztar.hu

skype: tempo_ugyfelszolgalat

levelezési cím: 1538 Budapest, Pf.: 550.

központi cím: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. 

Felkeltettük érdeklődését?
Várjuk jelentkezését!
 • Kérjen visszahívást a visszahivas@egeszsegpenztar.hu e-mail címen illetve
 • hívja az alábbi telefonszámok egyikét:
  06 (30) 853-1020, vagy a
  06 (30) 296-4185.

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Elfogadóhely-kereső
separatorEGYENLEGLEKÉRDEZÉS separator TOVÁBB A PATIKAPÉNZTÁR OLDALÁRA separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár