Szerződéskötés menete szolgáltatóknak

    

 

Az 1993. évi XCVI. Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló Törvény rövidítve ÖPT határozza meg, hogy bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez szolgáltatói szerződéskötés szükséges illetve azokban az esetekben, ha nem készpénzfizetéssel történik az ellenérték megfizetése, hanem Egészségkártya vagy telefonos (VOICE) engedélyezéssel illetve "EDI" rendszeren keresztül.

A szerződést két példányban kell kitölteni és megküldeni részünkre, melyből az egyik a rendszerünkben történő rögzítést és két részről történő aláírást követően visszaküldésre kerül, a szolgáltató azonosító számmal ellátva, mely egyik célja a további ügyintésénél a beazonosítást megkönnyítése.

Az aláírást egyik részről Pénztárunk másik részről pedig a Kártyaközpont írja alá, aki a Pénztártól és Szolgáltatótól független jogi személy, amely a Pénztár illetve tagjai számára Pénztári kártyás elszámoló rendszert biztosít, illetve üzemelteti.

 

Szolgáltatói szerződés kitöltési útmutató

Az első oldalon találhatók a cégre vonatkozó adatok, cégnév, adószám, bankszámlaszám, tevékenységi kör, e-mail cím kapcsolattartók, fizetés mód (készpénz, POS terminál vagy telefonos engedélyezés) megjelölés, POS terminál szám megadás és egyéb fontos kitöltendők. Ugyanezen az oldalon is kell a szerződést cégszerűen aláírni.

A második oldalon lehet a megadni a telephelyre vagy telephelyekre vonatkozó adatokat, név, cím, POS terminál szám, nyilvános kapcsolattartó.

Szerződésünk szerves része az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), melyben az alábbiak található meg részletesen: 1. Fogalmak, Definiciók, 2. Csatolandó dokumentumok, 3. Egészségpénztári kártya, 4. Szolgáltatások, 5. A Felek kötelezettségei és jogai, 6. Kártyás és Telefoni engedélyeztetés Forgalmainak elszámolása (Határidők), 7. Vegyes rendelkezések.

 

Szolgáltatói szerződés kitöltési útmutató "EDI" rendszerhez

Jelenleg ehhez a rendszerhez kizárólag gyógyszertárak és a Fotex-Ofotért üzletek tudnak csatlakozni.

Az első oldalon találhatók a cégre vonatkozó adatok, cégnév, adószám, bankszámlaszám, tevékenységi kör, e-mail cím kapcsolattartók, fizetés mód megjelölés, POS terminál szám megadás és egyéb fontos kitöltendők. Ugyanezen az oldalon is kell a szerződést cégszerűen aláírni.

A második oldalon lehet a megadni a telephelyre vagy telephelyekre vonatkozó adatokat, név, cím, POS terminál szám, nyilvános kapcsolattartó.

A szerződés szerves részét képezi még két dokumentum is, az ADATLAP EDI rendszeren alapuló elektronikus számla elfogadására és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF-EDI) (5(11) b pont 1. számú melléklet EDI rendszeren alapuló elektronikus számla elfogadására.

ADATLAP "EDI" rendszeren alapuló elektronikus számla elfogadására nyomtatványon kell megadni szintén a cég nevét, címét, adószámát, gyógyszertárra vonatkozó fontos adatokat, kapcsolattartót valamint a OEP kódot ÁNTSZ engedély számot, és az e-mail címet.

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF-EDI) (5(11) b pont 1. számú melléklet EDI rendszeren alapuló elektronikus számla elfogadására, melyben az alábbiak található meg részletesen: 1. Fogalmak, Definíciók, 2. A Felek kötelezettségei és jogai, 3. Vegyes rendelkezések. 

FONTOS az e-mail cím megadása, hiszen a POS terminállal illetve telefonos engedélyezéssel (VOICE) történő vásárlások ellenértékéről elektronikus számla kerül kiállításra és megküldésre.

 

Kérdés, egyeztetés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

telefon: + 36 1 463-4603

fax:       + 36 1 463-4604

e-mail: egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu
           visszahivas@egeszsegpenztar.hu

skype: tempo_ugyfelszolgalat

levelezési cím: 1538 Budapest, Pf.: 550.

központi cím: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. 

 

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső Facebook
separator ÚJ BELÉPŐK separator PÉNZTÁRTAGOK separator MUNKÁLTATÓK separator SZOLGÁLTATÓK separator PÉNZTÁRUNKRÓL separator KEDVEZMÉNYEK TAGJAINKNAK separator ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár