Rólunk mondták

    

 

2014

Egy kedves Pénztártagunk:

"Köszönöm a visszajelzést!

Nagyon örülök, hogy a Tempo ilyen "modern" pénztár, és ilyen hatékony a kommunikációjuk!!!

(Sajnos még mindig ritka az ilyen szolgáltató...)"


Egy kedves Pénztártagunk:

"Kedves Dóra!

Nagyon köszönöm a táblázatot.

A számításai szerint megéri folytatnom az eddigi befizetéseket........."


Egy kedves Pénztártagunk:

"Köszönöm továbbá a tegnapi telefonos ügyintézés alatt felém tanúsított,végtelen kedvességet,türelmet,segítőkészséget.Ritka  az ilyen ügyintézés,főleg telefonon keresztül. Köszönettel és tisztelettel"


Egy kedves Pénztártagunk:

"Kedves Dóra,

Ismételten szeretném megköszönni értékes segítségét, amelyet a múlt héten tapasztaltam! Meg kell mondjam őszintén, ritkaságszámba megy az ilyen szintű lelkes és professzionális munkavégzés, főleg az ügyfélkapcsolati feladatokkal kapcsolatban, így teljesen le vagyok nyűgözve az Önnél tapasztalt segítőkészségtől! remélem, sok siker és öröm kíséri munkáját!

PS: Tökéletesen működött a kártyám a hétvégén! Még egyszer köszönöm!"


Edina Orvos - HR Coordinator - RR Donnelley:

"A Tempo Egészségpénztár  rendszeres résztvevője a legnagyobb céges rendezvényünknek. Kollégáink minden évben várják őket, és egyre többen közülük részt is vesznek a szűrővizsgálatokon. A gyerekekre is gondolnak, játékos feladatokkal, lufikkal és apró ajándékokkal várják őket is.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Tempo Egészségpénztár munkatársainak kedvességükért, rugalmasságukért és bízom benne, hogy jövőre ismét találkozunk."


Hegyi Istvánné - Munkavédelmi ea.-Fémalk Kft:

"Ezúton is szeretném a FÉMALK Zrt nevében megköszönni a családi napunkon vállalt közreműködésüket.

Nagy siker volt az egészségszűrés és a masszázs is. Nagyon köszönjük, hogy színesebbé tették rendezvényünket."


 

2013. 

Számomra hihetetlen, hogy a Tempo Egészségpénztár mindig milyen gyorsan és együttműködően dolgozik. Ezek szerint nem lehetetlen, Önök a példa rá! Köszönöm munkájukat!

Somfalvi-Tóth Katalin


A Tempo Egészségpénztár a családi napunkon nagyon színvonalas szűrővizsgálatot bonyolított le, melyen a dolgozóink és gyermekeik nagy lelkesedéssel vettek részt. Köszönjük, hogy eljöttetek és részvételetekkel emeltétek a rendezvény színvonalát és hangulatát. Külön köszönet a sok-sok ajándékért, és hogy eseménydús programokat szereztetek ezen embereknek :)

Reckitt Benckiser


Engedjék meg, hogy őszinte köszönetemet fejezzem ki a TVK Juniális (2013. június 29-ei) rendezvény előkészítésében és lebonyolításában nyújtott segítségükért. A Tempo Egészségpénztár munkatársai immár hagyományosan évek óta jelen vannak a TVK legnagyobb családi ünnepén. A felkészült munkatársai munkáját pozitívan minősítik a TVK-s szülők és gyermekek is. Bízom benne, hogy ez a kapcsolat továbbra is megmarad, és 2014-ben rendezendő a munkavállalók nagyobb csoportját érintő családi eseményeken számíthatunk a munkájukra.

Kovács József
TVK Nyrt. Üzemi Tanács elnök


Szeretnék köszönetet mondani a Samsung Chemical családi napján nyújtott kiemelkedő színvonalú segítségért és a hozzájárulásokért dolgozóink örömére. A TEMPO Egészségpénztár által szervezett sorverseny kiválóan sikerült, köszönhetően a jó előkészítésnek, az ötletes feladatoknak és a jó hangulatú levezetésnek. Sok pozitív visszajelzést kaptunk kollégáktól. Sokan éltek az egészségügyi szűrés adta lehetőséggel, napközben többen büszkén megemlítették, hogy jók az értékeik. Kedvesek voltak az apróbb ajándékok is, így nem utolsó sorban, azóta én is Tempós láthatósági karszalagokkal futok esténként! Remélem, jövőre ismét találkozunk Veletek egy hasonlóan sikeres családi napon!

Köszönettel,
Solymos Tamás
HR Assistant Manager (SCH)
Samsung Chemical Hungary LLC.


Nagyon jó visszhangja volt a rendezvénynek, és a főnökeimnek is nagyon tetszett, azóta is téma, hogy nagyon jó volt!!!

Erős Katalin
Személyügy
PRETTL Electronics Hungary Kft.


Ezúton szeretném megköszönni Önöknek/Nektek, hogy a DENSO Családi nap sikeresen, jó hangulatban került megrendezésre! Az eddigi visszajelzések szerint minden meghívott vendég, a dolgozóktól a VIP vendégekig nagyon jól érezte magát! Még egyszer köszönöm az együttműködést és a részvételt!

Pap Szilvia


 

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Elfogadóhely-kereső
separatorEGYENLEGLEKÉRDEZÉS separator TOVÁBB A PATIKAPÉNZTÁR OLDALÁRA separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár