Csatlakozás folyamata

    

 

Alapszabályzatunk értelmében Pénztárunk tagja lehet minden

16. életévét betöltött személy, aki az alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el és tagdíjfizetést vállal, bankszámlával rendelkezik és megadja adószámát és pontos elérhetőségét a TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjaként a kártya megrendelését és használatát vállalja.

 

Kitöltendő és egyéb tagsággal kapcsolatos dokumentumok

A csatlakozáshoz két példányban szükséges kitölteni a Belépési nyilatkozat nyomtatványunkat, és aláírva részünkre megküldeni a 1538 Budapest, Pf. 550. levelezési címünkre. 

Belépéskor rendelkezhet közeli hozzátartozók, azaz kedvezményezettek megadásáról is, melyhez kérjük, a Szolgáltatásra jogosultak (kedvezményezettek) körének megadás nyilatkozat kitöltését, mely rendelkezést követően a nevükre kiállított számlákat is be tudja nyújtani és elszámolhatóvá válnak. Továbbá rendelkezhet Haláleseti kedvezményezett magadásáról is, ugyanis a Pénztári egyéni számla örökölhető. 

Belépésével egy időben nyilatkozattal kérheti az Elektronikus irat kezelést, mellyel leegyszerűsítheti dokumentumainak kezelését, hiszen a nyilatkozat kitöltését követően minden iratot, igazolást elektronikusan, a megadott e-mail címére küldünk. Így Önnek nem kell várnia a postára, egyszerűbbé válik a visszakeresés, illetve a dokumentumok megőrzése is. 

Kényelmi szolgáltatásként és a könnyebb ügymenet érdekében dokumentumaink a Dokumentumtárban is elérhetők és .pdf formátumban is kitölthetők. 

 

Egészségkártya

Az első havi átutalást követően, illetve amint a számlájának összege eléri a kártyadíj összegét, annak díja automatikusan levonásra kerül és a megrendelést követő 1 héten belül megkapja a névre szóló Egészségkártyáját, valamint a hozzá tartozó PIN kódot, mellyel készpénzfizetés nélkül igénybe tudja venni a szolgáltatásainkat. Bővebb tájékoztatást Egészségkártyánkról ide kattintva olvashat. 

 

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét pár fontos dologra

A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. Törvény rendelkezései szerint az azonosítást valamely régi vagy új típusú kártya alapú fényképes igazolvány számának (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél) és a lakcímkártya számának együttes megadásával lehet megtenni. Ezáltal kérjük, hogy ne felejtse el megadni valamely fényképes igazolványának számát (6 szám 2 betű) és a lakcímkártya számát szintén (6 szám 2 betű) bontásban. 

Ingyenes szolgáltatásunkként e-mail címének megadásával, Ön figyelemmel kísérheti egyéni egészségszámlájának alakulását és aktuális egyenlegét, ugyanis minden a számláját érintő terhelésről és jóváírásról e-mail üzenetet küldünk. Ezen felül, e-mail üzenetet küldünk az vásárolt termékkel illetve igénybevett szolgáltatással kapcsolatos elszámolásról is. Ugyanakkor naprakészen figyelemmel kísérheti a Pénztár életét érintő változásokat hírleveinken keresztül. 

 

Kérdés, egyeztetés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

telefon: + 36 1 463-4603

fax:       + 36 1 463-4604

e-mail: egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu
           visszahivas@egeszsegpenztar.hu

skype: tempo_ugyfelszolgalat

levelezési cím: 1538 Budapest, Pf.: 550.

központi cím: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. 

 

 

Felkeltettük érdeklődését?
Várjuk jelentkezését!
  • Kérjen visszahívást a visszahivas@egeszsegpenztar.hu e-mail címen illetve
  • hívja az alábbi telefonszámok egyikét:
    06 (30) 853-1020, vagy a
    06 (30) 296-4185.

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Elfogadóhely-kereső
separatorEGYENLEGLEKÉRDEZÉS separator TOVÁBB A PATIKAPÉNZTÁR OLDALÁRA separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár