„Közreműködését ajándékkal jutalmazzuk” akciónk feltételei

    

A Tempo Egészségpénztár Szolgáltatója (1025 Budapest, Nagybányai út 92., továbbiakban Szervező) akciót szervez, melynek célja a pénztártagok létszámának bővítése. A Szervező a résztvevők között, - választásuk szerint ajándékot oszt, mely ajándéktárgyak közül a résztvevő a készlet erejéig tud választani.

  1. Részvételi feltételek

Az akcióban való részvételre az alábbi feltételek teljesülése esetén van lehetőség:

  • Hiánytalanul kitöltött belépési nyilatkozat beérkezése a Tempo Egészségpénztárhoz postai úton a 1538 Budapest, Pf.: 550. címre, vagy személyesen ügyfélszolgálatainkra 2015. 03.01.- 2015.06.01. között, valamint legkésőbb 2015. 06.30-ig az új belépő egyéni egészségszámlájára 5000 Ft jóváírás történik.
  • A tagsággá válás határideje 2015.06.01.
  • Legalább 5000 Ft tagdíj befizetés érkezik az új belépő egyéni számlájára az akció időtartama alatt, de legkésőbb 2015.06.30-ig.
  • A közreműködő Pénztártag (már meglévő tagsággal rendelkező) az új hozott tag Belépési nyilatkozata mellé levélben csatolja a közreműködő tagkódját, valamint a garantált ajándékok közül pedig az egyetlen ajándékot, melyre a közreműködő pénztártag választása esett.
  1. Az Akcióban kizárólag az vehet részt, aki az 1. pont együttes feltételeinek megfelel.

  2. Az Akció időtartama

Az Akció időtartama 2015.03.01. – 2015.06.01. között tart az 1. pont szerint. Ezen időszakot megelőzően, vagy ezen időszak utáni időpontban történt közreműködések nem vesznek részt az akcióban.

  1. Ajándékokkal kapcsolatos tudnivalók:

4.1 Érvényes közreműködés

A közreműködő tagnak az akcióban való részvételhez az 1. pontban foglaltakat teljesíteni kell, amivel egyidejűleg elfogadja a részvételi feltételeket.

Egy közreműködő tag egyidejűleg több új belépőt is hozhat a Pénztárhoz.

Érvényes a részvétel, amennyiben a fenti feltételek mindegyikének megfelel és a továbbiakban részletezett kizáró okok nem vonatkoznak rá:

Nem valóságnak megfelelő adatokat megadó belépő, az akció feltételeit nem teljesítő vagy hibás adatokat megadó résztvevő, ill. azon tag aki valótlan adatok megadásával próbálja meg nyerési esélyeit növelni az Akcióból kizárásra kerül, és így nem jogosult az ajándék átvételére.

       4.2. Garantált ajándék

Az akcióban való résztvevők között a következő garantált ajándékok választhatóak a készlet erejéig:

Forever Aloe Naptej (118 ml)                  

Forever Aloe Naptej spray (178 ml)                  

Forever Echinacea Supreme (60 db tabletta)

            A választott garantált ajándék készpénzre át nem váltható.

  1. Garantált ajándékok átvétele:

Az akcióban résztvevőket a garantált ajándékhoz tartozó SZJA és más járulékfizetési kötelezettséget, és ajándékok kiszállításának költségeit a Szervező viseli.

A kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kiszállítás /szállítás során keletkezett károkért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Szervező a kezdő dátumtól számolva heti egy alkalommal felméri, hogy mely közreműködő tagok esetében teljesültek az akció feltételei. A feltételeket teljesítő tagok részére a Szervező a feltételek teljesülésétől számítva folyamatosan, de legkésőbb 2015. 07.31-ig gondoskodik a választott garantált ajándék (a készlet erejéig) taghoz való lakcímére történő eljuttatásáról.

  1. Az akcióból mindvégig ki vannak zárva

A Pénztár tisztségviselői, munkavállalói, az adatkezelést és adatfeldolgozás végző Pénztár Szolgáltató partnereinek tisztségviselői és munkavállalói, egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő személyek és ezen személyek közeli hozzátartozói.

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső
separatorEGYENLEGLEKÉRDEZÉS separator TOVÁBB A PATIKAPÉNZTÁR OLDALÁRA separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár