Fizetési módok

    

Pénztárunk jelenleg három fizetés módra tud szerződést kötni Szolgáltató Partnereinkkel, de egy negyedik kidolgozásán is dolgozunk. A fizetés módok kiválasztását Önre bízzuk, természetesen akár mindhárom is választható egyszerre.

Készpénzes számla ellenében

A vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás ellenértékét az igénybevevő készpénzben egyenlíti ki. Ugyanakkor az összegről készpénzfizetési számlát (ÁFA- számlát) kell kiállítani. Az első eredeti példányt az igénybevevőnek kell átadni, aki megküldi a részünkre és a további ügyintézést már a Taggal folytatjuk le.

 

POS terminál igénybevételével

A vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás összegét az igénybevevő az általunk biztosított Egészségkártyával egyenlítik ki valamelyik bank által Önnél kihelyezett POS terminálon keresztül. Rendben visszajelzés esetén az igénybevett összeg a Pénztártag egyé ni számlájáról elkülönítésre (levonásra) kerül.  Az igénybevételről kiállított számla másodpéldányát kell részünkre megküldeni.  A hozzánk történő beérkezést követően a számla ellenértékét a Szolgáltatói partnerünk által előzőekben megadott bankszámlaszámra átlagosan 3-4 munkanapon belül átutaljuk. A vásárlások ellenértékéről készülő elektronikus számlát a Tempo Egészségpénztár Pénztárszolgáltatója, mint Kártyaközpont az Optisoft Nyrt. az Általános Szerződési Feltételeknek (ÁSZF) megfelelően állítja ki és küldi meg a megadott e-mail címre. 

 

Telefonon (VOICE) engedélyezés

A vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás összege telefonon történő hívás segítségével kerül levonásra. Vagyis a munkanapokon reggel 8 óra és eset 20 óra között rendelkezésre álló, + 36 1 463 4603-as központi telefonszámunkra érkező hívás folyamán a Szolgáltató partnerünk és az igénybevevő személye teljes beazonosítást és az igénybevétel összegének egyeztetését követőn az összeg elkülönítésre (levonásra) kerül a Pénztártagunktól. .  Az igénybevételről kiállított számla másodpéldányát kell részünkre megküldeni.  A hozzánk történő beérkezést követően a számla ellenértékét a Szolgáltatói partnerünk által előzőekben megadott bankszámlaszámra átlagosan 3-4 munkanapon belül átutaljuk. A vásárlások ellenértékéről készülő elektronikus számlát a Tempo Egészségpénztár Pénztárszolgáltatója, mint Kártyaközpont az Optisoft Nyrt. az Általános Szerződési Feltételeknek (ÁSZF) megfelelően állítja ki és küldi meg a megadott e-mail címre. 

 

Mindhárom esetben a számla kiállítást az alábbiak szerint kérjük elvégezni

A vevő adatainál a számlán minden esetben szerepelnie kell a Pénztár nevének, címének, az igénybe vevő nevének és valamely egyedi azonosító számának (kártyaszám utolsó 7 számjegye, vagy adóazonosító jel, vagy tagsági okirat szám), valamint szükség van arra is, hogy fel legyen tűntetve a vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás neve és annak besorolási száma is (SZJ, VTSZ, TEÁOR, ORKI, EMKI, GYEMSZI stb.).

Röviden

Tempo Egészségpénztár

1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Pénztártag vagy Kedvezményezett neve

Egészségkártya utolsó 7 számjegye, vagy tagsági azonosító száma, vagy adóazonosító jel

 

Kérdés, egyeztetés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

telefon: + 36 1 463-4603

fax:       + 36 1 463-4604

e-mail: egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu
           visszahivas@egeszsegpenztar.hu

skype: tempo_ugyfelszolgalat

levelezési cím: 1538 Budapest, Pf.: 550.

központi cím: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. 

 

 

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső Facebook
separator ÚJ BELÉPŐK separator PÉNZTÁRTAGOK separator MUNKÁLTATÓK separator SZOLGÁLTATÓK separator PÉNZTÁRUNKRÓL separator KEDVEZMÉNYEK TAGJAINKNAK separator ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár