Kedvezményes kártyadíj 2015-ben! 
2015-01-04 | 1508 nappal ezelőtt

    

A Tempo Egészségpénztár 2015-ben azt a lehetőséget kínálja meglévő tagjai számára, hogy a lejárat miatt cserélésre kerülő a korábbi 3.500 Ft helyett - kedvezményes 2.000 Ft-os díjon adja most új kártyáját, társkártyáját a következő 3 évre!

A „kedvezményes kártyadíj 2015-ben” akciónk feltételei:

  • Minden tagunk, - akinek kártyája, társkártyája a 2015-ben cserélésre kerül, vagy új társkártyát igényel -  élhet a kedvezményes kártyadíj lehetőségével, aki részvételi szándékát írásos formában e-mailben (egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu) vagy postai levélben (1538 Budapest, Pf.: 550) jelzi felénk.
  • Munkáltatói és egyéni befizetése 2015-ben összesen eléri az évi legalább 48.000 Ft-ot, mely csupán 4.000 Ft-ot jelent havonta. (A feltételek teljesülésének vizsgálatát 2016. január 4-én vizsgálja a Pénztár, az esetleges többletlevonásra a vizsgálat után, vagy kilépéskor kerül sor.)

Ajánlatunk 2015. február 1-től visszavonásig érvényes. (Ezen ajánlat érvényességétől korábbi kártyadíj hírlevél ajánlatunk érvényét veszti.)

 

(Az elveszett, megrongálódott, ill. bármely más okból a lejárati időn belül lecserélt kártyák díja változatlanul 3.500 Ft. A kártyadíj összege minden esetben az egészségpénztári számla egyenlegéből kerül levonásra. A cserélésre kerülő akciós 2000 Ft-os díj automatikusan levonásra kerül egészségpénztári számla összegéből, amennyiben az akciónkban való részvételi szándékát jelzi felénk írásban.

A társkártyák megújítása automatikusan történik, ezért ha a hozzátartozójának korábban megrendelt társkártya érvényessége lejár, akkor - ha már nem szeretné biztosítani számára az egészségkártyás fizetés lehetőségét – az e-mailen történő értesítés után le kell mondani a társkártya meghosszabbítását. A kapott e-mail tartalmazza a társkártya lemondásának feltételeit. A társkártya meghosszabbításának díját a mindenkori érvényben lévő Alapszabály tartalmazza.)

 

 

Miért érdemes használni egészségpénztári kártyánkat?

Minden egészségpénztár, így a Tempo Egészségpénztár is, pénztártagjai részére egészségpénztári kártyát bocsájt ki, mely nem csak egy szolgáltatás, vagy termék gyors és kényelmes kifizetését teszi lehetővé, hanem igazolja az egészségpénztári tagságot is. Pénztárunk közel 15.000 szolgáltatójának jelentős része elfogadja ezt a kényelmes és biztonságos fizetési eszközt. Tempo Egészségkártyáját napi vásárlási és gyakorisági limit nélkül használhatja, akár a néhány forintos termék vagy a több százezer forintos termék kifizetésekor.

Érdemes használni az egészségpénztári kártyát,

  • …mert nem kell megelőlegezni a vásárlás összegét, hiszen a kártya használatával közvetlenül egészségpénztári számlájáról fizet.
  • …mert elkerülhető a gyógyszertárakban az adóköteles és a nem elszámolható termékek vásárlása.
  • ...mert  gyors és kényelmes fizetési eszköz.
  • …mert nincs plusz adminisztráció.
  • …mert nem kell külön számlát kérni a szolgáltatás igénybevételekor.
  • …mert nem kell a számlakat összegyűjteni, majd postára adni, mellyel pénzt spórol, hiszen a szolgáltató ezt beküldi Ön helyett.
  • …mert biztonságos, hiszen egészségpénztári számlája PIN kóddal védett.
  • …mert nincs napi vásárlási és gyakorisági limit

 

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden munkanapján reggel 8 órától este 8 óráig segíti Pénztártagjainkat. Ingyenesen is elérhet minket skype-on, vagy kérhet visszahívást a visszahivas@egeszsegpenztar.hu címre küldött levelével.

 

Bővebb tájékoztatásért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!
www.egeszsegpenztar.hu
Telefon: (+ 36) 1 463-4603
E-mail: egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu
Skype: tempo_ugyfelszolgalatPartnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső
separatorÚJ BELÉPŐK separator PÉNZTÁRTAGOK separator MUNKÁLTATÓK separator SZOLGÁLTATÓK separator PÉNZTÁRUNKRÓL separator KEDVEZMÉNYEK TAGJAINKNAK separator WEBSHOP separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár