Munkáltatóink részére meghirdetett programjaink 
2014-03-01 | 1880 nappal ezelőtt

    

Egészség Angyalai és Egészségprogramok

Egészség Angyalai programunk - rendezvényeken való részvétel

Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján nem volt kérdéses, hogy az idei évben is szeretnénk felajánlani a közvetlenebb együttműködés lehetőségét, hiszen számunkra nagyon fontos, munkáltatóink és munkavállalóik elégedettsége. Ezáltal amennyiben lehetőséget kapunk nagyon szívesen részt vennénk ingyenes szolgáltatásainkkal az Önök által szervezett vállalati családi, sport vagy egészségmegőrző napokon. Programunk része a sport és gyermekfoglalkoztatás, valamint egészségügyi szűrésekkel egybekötött állapotfelmérés, ahol értékes nyereményekkel várjuk a résztvevőket. Természetesen a rendezvényeken lehetőség van előzetes egyeztetés után az önök által igényelt szűrési lehetőségek és programok kialakításra. Amennyiben nincs vagy nem volt még ilyen rendezvényük, saját tapasztalataink megosztásával szívesen segítünk ingyenesen megszervezni, hogy munkavállalóik elégedettség növelni tudják.


Egészség Angyalai programunk – vállalati szűréseken való részvétel

Kampányunk keretén belül szolgáltatói partnereinkkel együttműködve, előzetes egyeztetés után akár díjmentesen vállaljuk, hogy vállalatukhoz egyedi igényekre szabottan szervezünk különböző szűréseket egészségügyi vizsgálatokat. Ezek közül néhány: számítógépes talpvizsgálat-, szemészeti vizsgálat-, vérnyomás-, véroxigén-, testzsír-, vércukorszint-, koleszterin és húgysavmérés, vagy akár gyógy-masszázs.

Egészség Angyalai programunk keretein belül

rendezvényeken vagy vállalati szűréseken való részvétellel kapcsolatban jelentkezésüket, érdeklődésüket a rendezveny@egeszsegpenztar.hu e-mail címre várjuk.

 

Egészségprogramok

A hazai vállalatok egyre inkább felismerik a munkahelyi egészségvédelem fontosságát. A munkavállalók egészségére fordított energia többszörösen megtérül, ahogy azt az európai vállalati felmérések is igazolják (ESENER, 2009). Partnereink és munkavállalóik mélyen a piaci ár alatt vehetnek részt egész napos Egészségprogramjainkon, ahol a résztvevők gyakorlatban alkalmazható ismereteket sajátítanak el csoportos formában. Programjaink: Csapatépítés - Bizalom és önbizalom erősítése, Esetmegbeszélés és probléma megoldás közvetítéssel, Karrier és életpálya tervezés, Kommunikációs és hatékonyságnövelő technikák a magánéletben és a munkahelyen – magánszemélyek részére, Konfliktuskezelés és hatékonyság növelés a magánéletben, Konfliktusok kezelése és hatékonyság növelése a munkahelyen, Munka –magánélet egyensúly program, Stresszcsökkentés - a munka és magánélet egyensúlyának megerősítése, Stresszcsökkentő technikák és módszerek- interaktív program magánszemélyeknek. A képzések során a munkáltatók speciális igényeinek megvalósítására (kitelepülés, speciális nehézségek, létszám) is figyelmet fordítunk. Lényeges előnyök: a táppénz és munkából való kiesés költségeinek csökkenése, az egészséges munkaerő jobb, hatékonyabb teljesítménye, az egészséggel kapcsolatos törődés általában.

Egészségprogramunkkal kapcsolatban jelentkezésüket, érdeklődésüket a programok@egeszsegpenztar.hu  e-mail címre várjuk.

 Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső
separatorÚJ BELÉPŐK separator PÉNZTÁRTAGOK separator MUNKÁLTATÓK separator SZOLGÁLTATÓK separator PÉNZTÁRUNKRÓL separator KEDVEZMÉNYEK TAGJAINKNAK separator WEBSHOP separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár