Gyakori kérdések és válaszok

Kérem kattintson, az Önt érdeklő kérdésre, és közvetlenül alatta megjelenik a rá adott válasz. Amennyiben itt nem találja meg kérdését, Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt felsorolt elérhetőségeken.

Témakör csoportok:

Hogyan és mikor érhető el a telefonos ügyfélszolgálatunk?

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken  reggel 8 és 16:30  között, szerdán reggel 8 és 20 óra között érhető el a + 36 1 463-4603 telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. A gyorsabb ügyintézéshez kérjük, készítse elő szolgáltatói azonosítóját vagy adószámát. 

Az automata telefonközpont menütérképe:

  • négyes gomb: fax küldése
  • nullás gomb: pénztári ügyintéző kapcsolása

Amennyiben visszahívást kér Pénztárunktól, kérjük a szolgáltatói azonosítójával, nevével, elérhetőségével és a témakör megnevezésével a visszahivas@egeszsegpenztar.hu e-mail címünkre írjon.

Hogyan tudok utalási részletezőt kérni?

Utalás részletezőt telefonon a +36 1 463-4603 telefonszámon vagy e-mailben az egeszsegpenztar@egeszsegpenztar.hu e-mail címen kérhet. A könnyebb beazonosítás érdekében szükséges megadni szolgáltatói azonosítóját, valamint az időszakot, amire a részletezőt kéri, illetve azt a dátumot, amikor megkapta az utalást. Amennyiben nem időszakra, hanem összegre kéri a részletezőt akkor a pontos összegre is szükségünk van. A részletezőt táblázat formájában a Szolgáltatási szerződésben feltüntetett e-mail címre küldjük meg. 

Mennyi időn belül utalják a számla ellenértékét vissza részemre?

POS terminálon, telefonos (VOICE) engedélyezéssel, illetve WEBSHOP-on keresztül igénybe vett szolgáltatások esetén a vásárlásról kiállított számla eredeti példányának Pénztárhoz történő beérkezést követő 15 banki napon belül, "EDI" rendszeren keresztüli igénybevétel esetén 5 banki napon belül kerül utalásra a számla/ák ellenértéke. 

Miért jó kedvezményt adni a Tempo Egészség- és Önsegélyező pénztári tagok részére?

  • Több mint, 100.000 potenciális igénybevevőhöz juthat el,
  • Lehetősége van facebook vagy weboldalunkon történő megjelenésre. Egyedi megállapodás esetén rendezvényeinken hirdetései szórólap formájában is megjelenhet.
  • Mindezekkel növelheti forgalmát, szolgáltatása és üzlete hírnevét.

Mik a számla kitöltés szabályai?

A vevő adatainál a számlán minden esetben szerepelnie kell a Pénztár nevének, címének az igénybevevő nevének és valamely egyedi azonosító számának (kártyaszám utolsó 7 számjegye, /adóazonosító jel/ tagsági okirat szám). Továbbá szükséges megadni a vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás nevét és annak besorolási számát is (SZJ, VTSZ, TEÁOR, ORKI, EMKI, GYEMSZI stb.). Kérjük, hogy a kiállított számla eredeti példányát juttassák el Pénztárunk részére.

A számlán szereplő adatok röviden:

Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár

1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Pénztártag vagy Szolgáltatási kedvezményezett neve

Egészségkártya utolsó 7 számjegye/ tagsági azonosító száma/ adóazonosító jele 

Mit jelent a 90,120,150 és a 180 napos értesítés?

A 90, 120 és 150 napos számla nélküli tételekről Pénztárunk e-mail értesítést küld, melyben felsorolásra kerülnek a nyitott, azaz a számla nélküli összegek: dátum, összeg, engedélyszám, cégnév, és cég cím bontásban. Amennyiben 180 napon belül a termék értékesítéséről vagy szolgáltatás igénybevételéről a számla nem érkezik be a Pénztárhoz, abban az esetben Pénztárunk a számla ellenértékét megfizetni nem tudja az Ön részére.

Törvényi előírás szerint amennyiben a Szolgáltatónál igénybevett szolgáltatásról vagy vásárolt termékről a számla Pénztárunkhoz nem érkezik be 180 napon belül, akkor az összeg zárolását fel kell oldanunk és a Pénztártag egyéni számlájára a Pénztár visszaírja az igénybevett szolgáltatás/termék összegét, vagyis a Pénztártag részére az összeg újra felhasználhatóvá válik.

Mit jelent a telefonos engedélyezés (VOICE) mint fizetési lehetőség?

A vásárolt termék vagy az igénybevett szolgáltatás összege telefonon történő hívás segítségével kerül levonásra.

Vagyis hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken  reggel 8 és 16:30  között, szerdán reggel 8 és 20 óra között  rendelkezésre álló, + 36 1 463 4603-as központi telefonszámunkra érkező hívás folyamán a Szolgáltató partnerünk és az igénybevevő személye teljes beazonosítását és az igénybevétel összegének egyeztetését követően az összeg elkülönítésre (levonásra) kerül a Pénztártagunktól. Az igénybevételről kiállított számla eredeti példányát  kérjük Pénztárunk részére megküldeni.  A beérkezést követően a számla ellenértékét a Szolgáltatói szerződésben megadott bankszámlaszámra 15 banki napon belül átutaljuk.

Téves utalás, illetve visszáru esetén mi a teendő?

Téves utalás esetén kérjük, az összeget visszautalni részünkre a Budapest Banknál vezetett: 10103379-84456100-01004009 számlaszámra, „téves utalás visszautalása” megjegyzéssel. 

Visszáru esetén, ha Pénztárunk még nem utalta el az összeget: írásban jelezze felénk a visszáruzás tényét, valamint a Pénztártag/igénybevevő nevét, egyedi azonosító számát, az összeget és az igénybevétel dátumát. .A visszáru összegének zárolása feloldásra kerül, valamint visszaírásra a Pénztártag egyéni számlájára.

Visszáru esetén, ha Pénztárunk már elutalta az összeget: jelezze felénk írásban, hogy visszáruzás történt, valamint a Pénztártag/igénybevevő nevét, egyedi azonosító számát, az összeget és az igénybevétel dátumát. Az összeget a Budapest Banknál vezetett 10103379-84456100-01004009 számlaszámra kérjük visszautalni, „visszáru miatti visszafizetés” megjegyzéssel. 

Partnereink:

TEMPO_LABLEC_LOGO Szerezd meg: Google Play


Központi ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92. Tel.: 06-1-463-4603
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10103379-84456100-01004009 Adószám: 18229343-2-41
TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat Egyenleg lekérdezés Elfogadóhely-kereső
separatorÚJ BELÉPŐK separator PÉNZTÁRTAGOK separator MUNKÁLTATÓK separator SZOLGÁLTATÓK separator PÉNZTÁRUNKRÓL separator WEBSHOP separator

TEMPO

Egészségpénztár

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

TEMPO - Az egészségpénztár